BENVINGUTS A LA TEMPORADA 9 DE PARTIDES COMPETITIVES

BENVINGUTS A LA TEMPORADA 9 DE PARTIDES COMPETITIVES

Prepareu-vos per polir les vostres habilitats, perfeccionar les vostres estratègies i posar a prova la vostra vàlua: ha començat la temporada 9 de partides competitives!

La manera de partides competitives, que es desbloqueja en arribar a nivell 25, és per a aquells que volen posar a prova les seves habilitats i ofereix una experiència més seriosa que les partides ràpides o l’Arcade.

Per embarcar-vos en la vostra aventura competitiva, feu clic al botó «Jugar», seleccioneu «Partida competitiva» en el submenú, i estareu llestos per unir-vos a una partida. Podeu entrar en solitari o en grup, i el sistema d’assignació de partides de Overwatch buscarà automàticament la millor partida possible per al vostre nivell d’habilitat.

PRIMERS PASSOS

Abans de poder donar el tret de sortida a la vostra cursa competitiva, cada nou jugador haurà de completar 10 partides de posicionament per obtenir el seu índex d’habilitat inicial. Aquest índex serà un nombre entre 1 i 5000, on els valors més alts indiquen un major nivell d’habilitat. Als jugadors també se’ls assignarà un nivell en funció del seu índex: Bronze, Plata, Or, Platí, Diamant, Mestre o Gran mestre, pels quals es pot anar pujant a mesura que es millora.

Els índexs d’habilitat i les icones de nivell podran veure al començament de cada partida. Quan competiu, el vostre índex d’habilitat augmentarà o disminuirà amb cada victòria o derrota, en funció d’una sèrie de factors entre els quals s’inclou el vostre rendiment i l’habilitat dels altres jugadors.

Si premeu el botó d’informació en «Partida competitiva», podreu trobar el desglossament dels nivells, les seves icones i informació sobre els diferents índexs d’habilitat.

RECOMPENSES DE LES PARTIDES COMPETITIVES

A part de sentir l’emoció de la victòria, els jugadors també poden desbloquejar recompenses úniques en les partides competitives. Aquells que completin les seves partides de posicionament durant una temporada aconseguiran un grafit especial i una icona de jugador. Si, al final de la temporada esteu entre els 500 millors jugadors de la vostra plataforma (i regió), rebreu una altra icona de jugador i un grafit animat.

I a més d’això, a mesura que completeu partides competitives, anireu guanyant punts de competició. Al final de la temporada rebreu punts segons els vostres resultats, que podreu gastar en versions daurades de les armes dels vostres herois preferits.

NOVETATS

Ens complau anunciar que el nostre nou mapa d’assalt / escorta, Blizzard World, ja està disponible a les partides competitives. Aquest parc temàtic porta la màgia dels mons de Blizzard en un únic lloc perquè els teus records més èpics puguin cobrar vida mentre ataques o defenses la càrrega a través d’Azeroth, Tristany, i el Sector Koprulu.

La temporada 9 ja ha començat a PC, PlayStation 4 i Xbox One, així que enceneu la vostra plataforma de videojocs favorita i uniu-vos al combat. Ens veiem en el camp de batalla!

Deja un comentario