AVANÇ DE NOU HEROI: BRIGITTE

AVANÇ DE NOU HEROI: BRIGITTE

Avance de nuevo héroe: Brigitte

Enginyera amb una habilitat sense igual per construir armadures, Brigitte Lindholm és una valenta escudera que lluita a l’avantguarda per protegir els seus aliats.

Brigitte, la menor de les filles de Torbjörn, és una aventurera que viatja amb el seu padrí (Reinhardt Wilhelm) per lluitar per aquells que no poden fer-ho. En el passat ajudava a Reinhardt a reparar la seva armadura, però, amb el pas del temps, es va adonar que havia danys que el seu martell no podia arreglar. El seu desig d’ajudar era més fort que mai, per la qual cosa Reinhardt la va entrenar mentre ella forjava la seva pròpia armadura en secret. Ara lluita al costat d’ell en primera línia, on pot marcar encara més la diferència.

 

RESUM D’HABILITATS

Les habilitats d’enginyeria de blindatge de Brigitte la converteixen en una lleial heroïna de suport, capaç de mantenir la seva posició en combat mentre proporciona sanació i armadura als seus aliats. La seva arma principal és el seu demolidor Mangual mecànic, que branda en un ampli arc davant de si per colpejar a diversos enemics alhora. Llançament de mangual li permet llançar la seva mangual cap endavant per colpejar als seus enemics des de lluny i empènyer cap enrere. Amb cada cop, la seva passiva Inspiraciónaplica un efecte de curació en el temps als aliats propers.

Escut barrera de Brigitte desplega una barrera d’energia frontal que pot absorbir una quantitat limitada de dany i protegir els aliats que hagi just darrere d’ella. Un cop desplegat aquest escut, l’heroïna pot usar Càrrega amb escut per llançar-se cap endavant i atordir al primer enemic en el seu camí. Gràcies a la seva perícia tècnica, també pot crear Kits de reparació per curar de forma instantània als aliats ferits o per proporcionar armadura als que ja tinguin la salut al màxim. Quan la seva força està al màxim, pot activar la seva definitiva, Formació, un crit d’alè que genera una considerable quantitat d’armadura per als seus aliats propers i augmenta la velocitat de moviment de Brigitte, perquè pugui liderar-al combat.

JO ET COBREIXO

Brigitte és el setè personatge de suport que s’uneix a Overwatch i el seu estil de joc se centra en defensar els seus aliats mentre els proporciona curació i armadura. El seu punt fort és curar diversos alhora amb Inspiració, mentre exerceix pressió sobre l’avantguarda enemiga amb Mangual mecànic. Llançament de mangual pot trencar la formació enemiga o llevar-li de sobre un assassí a un aliat vulnerable. Kit de reparació es pot fer servir com a curació instantània i també com curació preventiva, davant un potencial atac enemic. Escut barrera està pensada com a escut personal, ja que la seva absorció de dany dóna temps a Brigitte per reposicionar si un enemic l’està atacant o avançar sense por al centre del combat. El atordiment de Càrrega amb escut pot ser essencial per defensar els seus aliats si els enemics s’acosten massa, o per immobilitzar un objectiu important i iniciar un combat d’equip. La seva mobilitat li permet ficar-se en un combat o col·locar-se fora de l’abast enemic. Formació es pot usar tant per atacar l’enemic des d’una situació d’avantatge com per escapar sense perill d’una batalla perduda. L’armadura que s’obté amb el seu definitiva és permanent, fins que es rep mal.

¡Brigitte ja està disponible a la RPP de Overwatch!

Font: playoverwatch.com

Deja un comentario